Vaš Automobil Iz Snova

Naravno da je želja svih mlađih a i starijih da imaju svoj automobil iz snova, neko to može da ostvari a neko ne.
U ovom tekstu ćemo malo da razgovaramo sa Vama o tome kakvi su prije bili automobili, kakvu su sada i govorićemo o savremenim automobilina na elektricno punjenje.
Mnogo toga se promjenilo u vezi automobila kada bi počeli od same 2000. godine, dolaze nove stvari i bolje, što naravno ne umanjuje vrijednost starih automobila tkz. Old Timeri koji su i sada na cijeni, pa čak i skuplji od nekih luksiznih i novijih automobila..Naravno, samim tim ne umanjujemo vrijednost novijih jer oni imaju neke pogodnosti i prednosti u odnosu na starije.

Old Timer ili starinski auto mora da ima određene godine, pređene određene kilometre kako bi ušao u klasu Old Timera, preciznije mora da bude stariji više od 20-25 godina.
Obozavatelji tih auta pretežno ih kupuju stare te ih renoviraju od krova do točkova, ili po veoma visokoj cijeni kupe već sređen.
Takvi automobili se pretežno ne voze, daju se na razne izložbe, te ih godinama štitite i pothranjujete u prevodu održavate.
Ovakvi automobili ulaze u “antička auta” tačnije dio su te klasifikacije jer su pretežno pravljeni prije Prvog svjetkog rata.
Za ovakve automobile kažemo da su Veterani svog doba, veteransko doba uključuje automobile čak proizvedene 1905. godine pa na dalje..
Ako posjedujete stari automobil stariji od 25. godina, sa originalnim dijelovima jednostavno uložite u njega, postanio kolekcionar sopstvenih stvari uživajte u rekonstruisanju samog automobila te zajedno sa njim zarađujte na raznim izložbama.

https://www.youtube.com/watch?v=Pz-Hyh68JuE
Primjer sređivanja starog automobila


Moderni automobili ili luksuzni, želja svih..
Pogodni, praktični..savršeni ali naravno cijena takvih automobila sve govori i pravda njihove specifikacije.
Govorićemo sada o par automobilima najnovijeg doba.
Savremeni automobili, automobili najnovijeg doba su automobili sa jako puno opreme, dosta su bezbjedniji za vožnju i dostižu čak brzinu i do preko 300km/h.
Omogućeno nam je da naš automobil ide onoliko na sat koliko ga mi postavimo, da sam upravlja, da razgovara sa nama te mnoge druge pogodnosti da se npr. sam parkira, pali bez ključa, puni na električnu energiju a ne na gorivo, jednostavno pruža zadovoljstvo samim sjedanjem u autu i pogodnosti koje nisu samo da sjednemo i vozimo, naravno te prednosti donose i mane.
Kada govorimo o takvim automobilima, jedna od mana je puno svjetlosti koja vozaču odvlači pažnju, razne touchscreen opcije, opomena za kvarove i tako dalje..

Tema svih je skoro napravljeni automobil TESLA, automobil kako kažu budućnosti..
Misija Tesle i jeste da svijet pređe na održivu energiju, napravili su automobil iz snova, sa savršenom linijom koji je funkcionalan, učinkovit i praktičan..
Savremeni automobil 21. vijeka koji je postao najbolji u klasi automobila.
Ovo je tek početak za planove ove kompanije koji žele da svijet edekuju, usmjere na novije bolje i praktičnije.